ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Η λογιστική εταιρεία ΝΙΚΟΛΑΟΥ Α.Ε. έχοντας πολυετή εμπειρία σε όλο το φάσμα της λογιστικής και φορολογικής νομοθεσίας, προσφέρει λογιστικές υπηρεσίες υψηλής προστιθέμενης αξίας, στελεχωμένη από τα πιο καταρτισμένα και έμπειρα Στελέχη της αγοράς.

 

Η ΝΙΚΟΛΑΟΥ Α.Ε. σας προσφέρει αξιόπιστες λύσεις με εγγυημένη πιστοποίηση ποιότητας βάση Ευρωπαϊκών Standards που χρησιμοποιεί η Εταιρεία μας.

 

Αν θέλετε να επιτύχετε…

 

Να αφιερώνετε τον χρόνο σας σε εκείνες τις λειτουργίες που θα οδηγήσουν στην ανάπτυξη της επιχείρησής σας και όχι αποκλειστικά μόνο στο λογιστήριο.

 

Να έχετε έναν σύμβουλο αρωγό σε κάθε βήμα σας που να σας δίνει καινοτόμες λύσεις βασισμένες στην εκτεταμένη εμπειρία του καθώς και σε ένα ευρύ φάσμα από πολλούς κλάδους της αγοράς.

 

Να συμβάλουμε ώστε η επιχείρηση σας να αναγνωρίζει τις μοναδικές συνθήκες που υπάρχουν κάθε χρονική στιγμή στην αγορά, έτσι ώστε να βρίσκεστε ένα βήμα μπροστά από τον ανταγωνισμό.

 

Να σας παρέχουμε πλήθος αναφορών βασισμένες στις διαρκώς μεταβαλλόμενες συνθήκες της παγκόσμιας αγοράς, πάντα σε συμμόρφωση με την ισχύουσα φορολογική νομοθεσία και όλα αυτά μέσα από ανταγωνιστικές αμοιβές μόνο για τις υπηρεσίες που λαμβάνετε.

null

ΛΟΓΙΣΤΙΚΕΣ

null

ΕΛΕΓΚΤΙΚΕΣ

null

ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΕΣ

null

ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ

null

ONLINE ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ

null

ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ

null

ΜΗΧΑΝΟΡΓΑΝΩΣΗΣ - MARKETING

null

ΠΡΟΣ ΙΔΙΩΤΕΣ

null

ΕΡΓΑΤΙΚΩΝ - ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑΣ

null

ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΩΝ - ΕΣΠΑ