ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Η εταιρεία ΝΙΚΟΛΑΟΥ Α.Ε. διαθέτοντας τις πλέον κατάλληλες  λογιστικές και φοροτεχνικές γνώσεις καθώς και όλα τα απαραίτητα εφόδια, παρέχει στους πελάτες υπηρεσίες υψηλής ποιότητας με εγγυημένα αποτελέσματα. Η πολυετή εμπειρία και η εξειδίκευση του προσωπικού μας προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις τόσο προς ιδιώτες όσο και προς επιχειρήσεις όλων των μεγεθών.

Η ανάπτυξη της επιχείρησής σας και η άρτια εξυπηρέτηση των πελατών σας είναι και το μυστικό της επιτυχίας σας. Το δικό μας είναι η σωστή διαχείριση, η επεξεργασία και η παρακολούθηση όλων των πτυχών της λογιστικής. Το εύρος των υπηρεσιών μας εκτείνεται πολύ περισσότερο από τις βασικές – καθημερινές σας ανάγκες. Οι υπηρεσίες μας βασίζονται στην ικανότητά μας να κατανοούμε τι θέλετε να επιτύχετε βραχυπρόθεσμα, μεσοπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα. Αυτό σημαίνει ότι είμαστε δίπλα σας, όταν μας χρειάζεστε.

Οι υπηρεσίες που προσφέρει η ΝΙΚΟΛΑΟΥ Α.Ε σας βοηθούν να:

  • Εξοικονομήσετε τον απαιτούμενο χρόνο προκειμένου να ασχοληθείτε με τις βασικές πτυχές και την ανάπτυξη της επιχείρησής σας.
  • Κατανοήσετε τις μοναδικές συνθήκες της αγοράς προκειμένου να κερδίσετε τον ανταγωνισμό.
  • Μένετε πάντοτε ενημερωμένοι και συμμορφωμένοι στην ισχύουσα φορολογική και φοροτεχνική νομοθεσία.
  • Βελτιώσετε την απόδοση και την αποτελεσματικότητα της επιχείρησής σας.
  • Αυξήσετε το κέρδος σας.

Κατανοώντας τη μοναδικότητα της εκάστοτε επιχείρησης, καταφέρνουμε να δημιουργούμε προσαρμοσμένες λογιστικές λύσεις πάνω στις δικές τις ιδιαίτερες ανάγκες. Παρακάτω θα βρείτε όλες τις λογιστικές υπηρεσίες που επί σειρά πολλών ετών προσφέρουμε επιτυχημένα στους πελάτες μας…

null

ΛΟΓΙΣΤΙΚΕΣ

null

ΕΛΕΓΚΤΙΚΕΣ

null

ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΕΣ

null

ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ

null

ONLINE ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ

null

ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ

null

ΜΗΧΑΝΟΡΓΑΝΩΣΗΣ - MARKETING

null

ΠΡΟΣ ΙΔΙΩΤΕΣ

null

ΕΡΓΑΤΙΚΩΝ - ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑΣ

null

ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΩΝ - ΕΣΠΑ

Ζητήστε Προσφορά

Συμπληρώστε τη φόρμα και ένας εκπρόσωπός μας θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας.