Αγαπητοί φίλοι,

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται εδώ και αρκετά έτη στην παροχή φοροτεχνικών, λογιστικών και συμβουλευτικών υπηρεσιών. Βασικός μας στόχος η πλήρης υποστήριξη των επιχειρήσεων και οργανισμών της σύγχρονης αγοράς.

Η επιλογή αξιόπιστων συνεργατών και εταίρων αποτελεί κάτι αρκετά σπάνιο στο σύγχρονο επιχειρηματικό περιβάλλον. Είναι όμως και απαραίτητη περισσότερο από κάθε άλλη φορά. Η εταιρεία ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΑΕ καταφέρνει να σχεδιάζει και να παρέχει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και λύσεις προσαρμοσμένες στις ιδιαίτερες ανάγκες των πελατών της. Προσαρμοζόμενη σε όλες τις προκλήσεις της εποχής μας αλλά και κάθε εποχής, καταφέρνει να συμβάλει στη βελτίωση και την ανταγωνιστικότητα των επιχειρήσεων. Αποτελώντας έναν ιδανικό σύμμαχο, καταφέρνουμε να σας βοηθήσουμε να ανταπεξέλθετε σε όλες τις δυσκολίες που ενδεχομένως θα προκύψουν στην δική σας επιχείρηση.

Το μυστικό της επιτυχίας μας αποτελεί ο συνδυασμός μιας άρτιας εμπειρίας, διορατικότητας και χρήσης τεχνολογιών αιχμής, βάση των οποίων καταφέρνουμε να παρέχουμε στους πελάτες μας όλα τα εχέγγυα για μια επιτυχημένη πορεία. Ο μακροπρόθεσμος σχεδιασμός αποτελεί και το κλειδί στο να καλύψουμε όλες τις πτυχές της επιχειρηματικής σας δραστηριότητας, να σας καθοδηγήσουμε και να σας προετοιμάσουμε κατάλληλα για να είστε σε θέση να ανταπεξέλθετε σε οποιαδήποτε πρόκληση.

Τόσο εγώ όσο και οι συνεργάτες που αποτελούν την αιχμή των υπηρεσιών μας, διαθέτουμε ιδιαίτερη προσήλωση σε ένα κοινό όραμα. Οι αρχές και οι αξίες που διέπουν την πολυετή και επιτυχημένη μας πορεία συντελούν στην επίτευξη των στρατηγικών μας στόχων και κατά συνέπεια στην δική σας επιτυχία. Δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην ποιότητα, την ακεραιότητα και των επαγγελματισμό, παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις σε όλους μας τους πελάτες. Με τη πελατοκεντρική φιλοσοφία μας και το ανταγωνιστικό κόστος των υπηρεσιών μας, καταφέρνουμε να δημιουργήσουμε σχέσεις εμπιστοσύνης και συνεργασίας, δημιουργώντας ταυτόχρονα προστιθέμενη αξία για τους πελάτες μας.

Ευελπιστούμε σε μια μακροχρόνια συνεργασία μαζί σας, με κύρια χαρακτηριστικά την κατανόηση, την επικοινωνία και πάνω απ’ όλα την ανάπτυξη σχέσης εμπιστοσύνης. Στόχος μας να προσφέρουμε εξατομικευμένες φοροτεχνικές, λογιστικές και συμβουλευτικές υπηρεσίες, ειδικά διαμορφωμένες στις εκάστοτε ανάγκες σας.

Με εκτίμηση,

Νικόλαος Νικολάου

Πρόεδρος κ Διευθύνων Σύμβουλος

Ας δούμε μαζί πως μπορούμε να υποστηρίξουμε φοροτεχνικά την επιχείρηση σας με στόχο της ανάπτυξη της κερδοφορίας σας.