ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

Η εταιρεία NIKOΛΑΟΥ Α.Ε. καταφέρνει να παρέχει ευέλικτες λύσεις στους πελάτες της, με κύριο γνώμονα τη συνέπεια, την ακεραιότητα και την ποιότητα των υπηρεσιών της. Καλύπτοντας ένα ευρύ φάσμα λογιστικών, φοροτεχνικών και συμβουλευτικών υπηρεσιών, δημιουργούμε σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας.

Το ευρύ πελατολόγιό μας απαρτίζεται από ιδιώτες και επιχειρήσεις τόσο της Ελλάδας όσο και του εξωτερικού. Η βέλτιστη εξυπηρέτηση και η αποδοτικότητα των υπηρεσιών που παρέχει η ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΑΕ, την κατατάσσουν στην κορυφή των προτιμήσεών τους. Η πολυετή συνεργασία και η εξασφάλιση εγγυημένων αποτελεσμάτων αποτελεί και την πιστοποίηση που θα αναζητήσει κανείς στις υπηρεσίες μας. Μυστικό μας η σύναψη σχέσεων που χαρακτηρίζονται από εμπιστοσύνη, εχεμύθεια και ειλικρίνεια.

Οι συνεργάτες μας προέρχονται από όλο το φάσμα των οικονομικών επιστημών και είναι άριστα καταρτισμένοι και εξειδικευμένοι στο αντικείμενό τους. Διαθέτουν όλη την απαραίτητη γνώση και εμπειρία προκειμένου να αποτελέσουν αρωγούς σε όλο το εύρος της επιχειρηματικής σας δραστηριότητας. Μέσα από μια διαρκή ενημέρωση για όλες τις αλλαγές και την κατάλληλη συμβουλευτική, θα σας βοηθήσουν να προγραμματίσετε καλύτερα τις φορολογικές σας υποχρεώσεις, να λάβετε τις σωστές αποφάσεις και να επιτύχετε τους στρατηγικούς στόχους που έχετε θέσει. Επιπρόσθετα, αφού μελετήσουν αναλυτικά τα λογιστικά δεδομένα σας, θα σας παραθέσουν τα στρατηγικά πλεονεκτήματα και τις αδυναμίες της επιχείρησής σας έναντι των ανταγωνιστών σας.

Θα χαρούμε να συνεργαστούμε μαζί σας και να σας προσφέρουμε εξατομικευμένες λύσεις που αρμόζουν καλύτερα στις δικές σας ανάγκες. Το ευρύ φάσμα των υπηρεσιών μας εκτείνεται πέρα από τις βασικές φορολογικές – λογιστικές λύσεις προς την επιχείρησή σας. Διαθέτοντας όλες τις απαραίτητες πιστοποιήσεις και την ανάλογη εξειδίκευση, καταφέρνουμε να συμβάλουμε στην καλύτερη οργάνωση και αύξηση του κέρδους της επιχείρησής σας.

  • Το 99,8% των πελατών μας έμειναν ικανοποιημένοι από την παροχή των υπηρεσιών μας
  • Το 99,3% των επιχειρήσεων που συνεργάστηκαν με την εταιρεία ΝΙΚΟΛΑΟΥ Α.Ε. κατάφεραν να επιτύχουν μείωση του λειτουργικού κόστους από τους πρώτους κιόλας μήνες της συνεργασίας μας.

Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδος
Πιστοποίηση ‘Α Τάξης

Πιστοποίηση 9001:2015 για Λογιστικές, Φοροτεχνικές & Συμβουλευτικές Υπηρεσίες

Συμμόρφωση με τον Νόμο περί Διασφάλισης των Προσωπικών Δεδομένων.

Ζητήστε Προσφορά

Συμπληρώστε τη φόρμα και ένας εκπρόσωπός μας θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας.