Στα πλαίσια του ευρύτερου συνόλου των συμβουλευτικών μας υπηρεσιών, εντάσσονται και οι υπηρεσίες online συμβουλευτικής που παρέχουμε στους πελάτες μας. Στη συνεχώς μεταβαλλόμενη επιχειρηματική αγορά, ο ανταγωνισμός συνεχώς αυξάνεται και η ανάγκη για έναν σωστό επιτυχημένο στρατηγικό σχεδιασμό από τους πλέον ειδικούς γίνεται επιτακτική. Έτσι οι υπηρεσίες συμβουλευτικής αποκτούν ιδιαίτερη βαρύτητα προκειμένου να καταφέρουν οι επιχειρήσεις να έχουν μια επιτυχημένη πορεία στο σύγχρονο οικονομικό περιβάλλον.

Μάλιστα, στην χώρα μας η πληθώρα των νόμων και των κανονιστικών διατάξεων που πρέπει να αντιμετωπίσει η εκάστοτε επιχείρηση είναι τεράστια. Το φορολογικό πλαίσιο είναι αρκετά περίπλοκο και εξοντωτικό και συνεχώς θέτει νέα εμπόδια και δυσκολίες στις επιχειρήσεις. Η μη έγκαιρη συμμόρφωση μπορεί να οδηγήσει σε τεράστιους κινδύνους για μια εταιρεία, όπως υπέρογκα πρόστιμα, αναπάντεχα έξοδα, καθυστερήσεις σε διάφορες διαδικασίες κλπ. Προκειμένου να αποφευχθούν τέτοιες ανεπιθύμητες καταστάσεις και να εξασφαλιστεί η βιωσιμότητα μιας επιχείρησης, ο λεπτομερής και προσεκτικός προγραμματισμός όπως και η λήψη στρατηγικών και μεθοδικών αποφάσεων είναι απαραίτητα.

Πολυετής Εμπειρία

25 χρόνια επιτυχημένης πορείας στο χώρο των οικονομικών. Σύγχρονη εταιρεία 2ης γενιάς.

Εγγυημένη Ασφάλεια

Εγγυόμαστε γραπτώς μέσω συμβολαιογραφικών εγγράφων για την ασφάλεια και την ποιότητα των υπηρεσιών μας προς κάθε πελάτη μας.

Πιστοποιημένη Ποιότητα

Πιστοποίηση ΟΕΕ Ά Τάξεως, Πιστοποίηση Ποιότητας ISO 9001:2015, Πιστοποίηση GDPR

Συνεχής Ενημέρωση

Παρέχουμε διαρκή ενημέρωση για όλες τις μεταβαλλόμενες φορολογικές αλλαγές.

Αξιόπιστες Λύσεις

Άμεση ανταπόκριση σε οποιοδήποτε οικονομικό ζήτημα των πελατών μας εντός 2 ωρών.

5 Λόγοι που Είμαστε Διαφορετικοί

  • 25 χρόνια επιτυχημένης πορείας στο χώρο των οικονομικών. Σύγχρονη εταιρεία 2ης γενιάς.
  • Πιστοποίηση ΟΕΕ Ά Τάξεως
    Πιστοποίηση Ποιότητας ISO 9001:2015
    Πιστοποίηση GDPR
  • Εγγυόμαστε γραπτώς μέσω συμβολαιογραφικών εγγράφων για την ασφάλεια και την ποιότητα των υπηρεσιών μας προς κάθε πελάτη μας.
  • Παρέχουμε διαρκή ενημέρωση για όλες τις μεταβαλλόμενες φορολογικές αλλαγές.
  • Άμεση ανταπόκριση σε οποιοδήποτε οικονομικό ζήτημα των πελατών μας εντός 2 ωρών.

Προκειμένου να παρέχουμε ολοκληρωμένες συμβουλευτικές υπηρεσίες, η χιλιομετρική απόσταση δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να στέκεται εμπόδιο στην επιτυχία μιας επιχείρησης. Άλλωστε, η εξέλιξη της τεχνολογίας την σύγχρονη εποχή, επιτάσσει καινοτόμες λύσεις. Οι υπηρεσίες online συμβουλευτικής που σας παρέχει η εταιρεία ΝΙΚΟΛΑΟΥ Α.Ε. διεξάγεται με την μορφή συμβουλευτικών συνεδρίων στο οικονομικότερο δυνατόν κόστος . Η χρονική διάρκεια της εκάστοτε συνεδρίας καθορίζεται κατόπιν συνεννόησης και το κόστος της ανέρχεται στα 40€.

Online Συμβουλευτική.

Εάν ενδιαφέρεστε για τις υπηρεσίες online συμβουλευτικής και θέλετε και εσείς να προγραμματίσετε μια συνεδρία, μπορείτε να συμπληρώσετε την αντίστοιχη αίτηση στη φόρμα επικοινωνίας και να επικοινωνήστε μαζί μας στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου info@nikolaousa.gr  ή τα τηλέφωνα της εταιρείας μας 210 59 03 814 και 210 53 15 330.

Είμαστε Online!

Το αρμόδιο τμήμα της εταιρείας μας, αφού λάβει το σχετικό αίτημα σας θα επιβεβαιώσει τη συνεδρία σας εντός τριών (3) εργάσιμων ημερών. Προκειμένου να καταστεί εφικτή η όλη διαδικασία της συνεδρίας, θα πρέπει να έχετε εγκατεστημένη στον ηλεκτρονικό σας υπολογιστή την εφαρμογή skype καθώς και να έχετε ρυθμίσει κατάλληλα την κάμερα και το μικρόφωνο σας.

Οι υπηρεσίες Online συμβουλευτικής που παρέχουμε στους πελάτες μας, έχουν ως κύριο στόχο τη θετική μας συμβολή στην επιτυχημένη πορεία της επιχείρησής σας. Έτσι, σας προτείνουμε τις καλύτερες λύσεις σε θέματα εκσυγχρονισμού, ανάπτυξης και αναδιοργάνωσης, προκειμένου να σας βοηθήσουμε να επιτύχετε όλους σας τους στόχους. Για οποιαδήποτε πληροφορία ή περαιτέρω διευκρίνιση μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με την εταιρεία μας.

Ας δούμε μαζί πως μπορούμε να υποστηρίξουμε Online την επιχείρηση σας με στόχο της ανάπτυξη της κερδοφορίας σας.