ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ONLINE ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ

Η online συμβουλευτική εντάσσεται στο ευρύτερο πλαίσιο του πακέτου συμβουλευτικών υπηρεσιών που παρέχουμε στους πελάτες μας.

Στο σύγχρονο περιβάλλον, όπου ο ανταγωνισμός εντείνεται ολοένα και περισσότερο και οι συνθήκες για μια επιτυχημένη επιχειρηματική πορεία απαιτούν στρατηγικό σχεδιασμό και καθοδήγηση από τους πλέον ειδικούς, οι συμβουλευτικές υπηρεσίες αποκτούν άλλη βαρύτητα για τις επιχειρήσεις και εντάσσονται στην ημερήσια διάταξη των προτεραιοτήτων τους.

Ειδικά στη χώρα μας, το φορολογικό πλαίσιο είναι δαιδαλώδες και εξοντωτικό. Ο επιχειρηματίας έχει να αντιμετωπίσει μια πληθώρα νόμων και διατάξεων που μπορούν να του θέσουν εμπόδια και να προκαλέσουν δυσκολίες σε κάθε του βήμα, ενώ εάν δεν ακολουθήσει λεπτομερή και πολύ προσεκτικό προγραμματισμό, ελλοχεύουν κίνδυνοι όπως τσουχτερά πρόστιμα, καθυστερήσεις στις διαδικασίες, αναπάντεχα έξοδα και πολλά άλλα. Οι επιχειρήσεις, τόσο οι υφιστάμενες όσο και οι υπό σύσταση, καλούνται να λάβουν άμεσες και μεθοδικές στρατηγικές αποφάσεις, οι οποίες συνδέονται άρρηκτα με τη βιωσιμότητά τους.

Η Λογιστική Εταιρεία ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΑΕ έχει στο δυναμικό του άριστα καταρτισμένους, έμπειρους και ικανούς συνεργάτες, αποφοίτους οικονομικών σχολών, που είναι σε θέση να παρέχουν στις επιχειρήσεις, ανεξαρτήτως είδους και μεγέθους, συμβουλευτικές υπηρεσίες υψηλού επιπέδου και προστιθέμενης αξίας.  Χάρη στην πολυετή μας πείρα στο πλευρό του επαγγελματία, έχουμε αναπτύξει την απαιτούμενη τεχνογνωσία που μας επιτρέπει να βρίσκουμε λύσεις στο κάθε πρόβλημα και να καταρτίζουμε ένα εξατομικευμένο πλάνο συμβουλευτικής για τον κάθε μας πελάτη.

Προκειμένου να είναι πλήρης η παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών προς τους πελάτες μας, θεωρήσαμε ότι η χιλιομετρική απόσταση δεν θα πρέπει να αποτελεί εμπόδιο. Η εποχή μας, άλλωστε, το επιτάσσει. Η online συμβουλευτική διεξάγεται με τη μορφή συμβουλευτικών συνεδριών, με κόστος 40€ ανα συνεδρία (η χρονική διάρκεια της συνεδρίας καθορίζεται κατόπιν συνεννόησης). Ο χρήστης μπορεί να εκδηλώσει το ενδιαφέρουν του για τη συγκεκριμένη υπηρεσία είτε συμπληρώνοντας το αίτημα στην φόρμα επικονωνίας είτε επικοινωνώντας στο info@nikolaousa.gr ή στο 210 59 03 814 – 210 53 15 330 , και θα λάβει απάντηση με επιβεβαίωση της συνεδρίας του εντός τριών εργάσιμων ημερών. Για να είναι δυνατή η online επικοινωνία, θα πρέπει να έχετε εγκατεστημένο το Skype στον υπολογιστή σας και να έχετε ετοιμάσει το μικρόφωνο και την κάμερα πριν την έναρξη της συνεδρίας.

Κύριο μέλημά μας είναι η θετική συμβολή στην επιτυχή πορεία της επιχείρησής σας και η επίτευξη των στόχων σας. Για τον λόγο αυτό, προτείνουμε τις καλύτερες λύσεις σε θέματα ανάπτυξης, εκσυγχρονισμού και αναδιοργάνωσης, είτε εκ του σύνεγγυς είτε με την online συμβουλευτική.

Για κάθε περαιτέρω πληροφορία ή διευκρίνιση, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.