ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ONLINE ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ

Στα πλαίσια του ευρύτερου συνόλου των συμβουλευτικών μας υπηρεσιών, εντάσσονται και οι υπηρεσίες online συμβουλευτικής που παρέχουμε στους πελάτες μας. Στη συνεχώς μεταβαλλόμενη επιχειρηματική αγορά, ο ανταγωνισμός συνεχώς αυξάνεται και η ανάγκη για έναν σωστό επιτυχημένο στρατηγικό σχεδιασμό από τους πλέον ειδικούς γίνεται επιτακτική. Έτσι οι υπηρεσίες συμβουλευτικής αποκτούν ιδιαίτερη βαρύτητα προκειμένου να καταφέρουν οι επιχειρήσεις να έχουν μια επιτυχημένη πορεία στο σύγχρονο οικονομικό περιβάλλον.

Μάλιστα, στην χώρα μας η πληθώρα των νόμων και των κανονιστικών διατάξεων που πρέπει να αντιμετωπίσει η εκάστοτε επιχείρηση είναι τεράστια. Το φορολογικό πλαίσιο είναι αρκετά περίπλοκο και εξοντωτικό και συνεχώς θέτει νέα εμπόδια και δυσκολίες στις επιχειρήσεις. Η μη έγκαιρη συμμόρφωση μπορεί να οδηγήσει σε τεράστιους κινδύνους για μια εταιρεία, όπως υπέρογκα πρόστιμα, αναπάντεχα έξοδα, καθυστερήσεις σε διάφορες διαδικασίες κλπ. Προκειμένου να αποφευχθούν τέτοιες ανεπιθύμητες καταστάσεις και να εξασφαλιστεί η βιωσιμότητα μιας επιχείρησης, ο λεπτομερής και προσεκτικός προγραμματισμός όπως και η λήψη στρατηγικών και μεθοδικών αποφάσεων είναι απαραίτητα.

Η Λογιστική Εταιρεία ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΑΕ διαθέτει ένα άρτια καταρτισμένο και έμπειρο προσωπικό, αποτελούμενο από απόφοιτους διαφόρων οικονομικών σχολών, οι οποίοι καταφέρνουν να παρέχουν υπηρεσίες Online συμβουλευτικής υψηλής ποιότητας. Ανεξάρτητα από το μέγεθος ή το είδος δραστηριότητας μιας επιχείρησης, καταφέρνουν να προσδώσουν προστιθέμενη αξία και να εξασφαλίσουν τα βέλτιστα οικονομικά και φορολογικά αποτελέσματα. Χάρη στην πολυετή προϋπηρεσία τους στο χώρο αυτό, έχουν καταφέρει να αναπτύξουν την απαραίτητη τεχνογνωσία, η οποία όχι μόνο τους επιτρέπει να δίνουν καίριες λύσεις σε όλα τα προβλήματα αλλά και να καταρτίζουν ένα προσαρμοσμένο στρατηγικό πλάνο συμβουλευτικής για τον εκάστοτε πελάτη μας.

Προκειμένου να παρέχουμε ολοκληρωμένες συμβουλευτικές υπηρεσίες, η χιλιομετρική απόσταση δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να στέκεται εμπόδιο στην επιτυχία μιας επιχείρησης. Άλλωστε, η εξέλιξη της τεχνολογίας την σύγχρονη εποχή, επιτάσσει καινοτόμες λύσεις. Οι υπηρεσίες online συμβουλευτικής που σας παρέχει η εταιρεία ΝΙΚΟΛΑΟΥ Α.Ε. διεξάγεται με την μορφή συμβουλευτικών συνεδρίων στο οικονομικότερο δυνατόν κόστος . Η χρονική διάρκεια της εκάστοτε συνεδρίας καθορίζεται κατόπιν συνεννόησης και το κόστος της ανέρχεται στα 40€.

Εάν ενδιαφέρεστε για τις υπηρεσίες online συμβουλευτικής και θέλετε και εσείς να προγραμματίσετε μια συνεδρία, μπορείτε να συμπληρώσετε την αντίστοιχη αίτηση στη φόρμα επικοινωνίας και να επικοινωνήστε μαζί μας στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου info@nikolaousa.gr  ή τα τηλέφωνα της εταιρείας μας 210 59 03 814 και 210 53 15 330.

Το αρμόδιο τμήμα της εταιρείας μας, αφού λάβει το σχετικό αίτημά σας θα επιβεβαιώσει τη συνεδρία σας εντός τριών (3) εργάσιμων ημερών. Προκειμένου να καταστεί εφικτή η όλη διαδικασία της συνεδρίας, θα πρέπει να έχετε εγκατεστημένη στον ηλεκτρονικό σας υπολογιστή την εφαρμογή skype καθώς και να έχετε ρυθμίσει κατάλληλα την κάμερα και το μικρόφωνό σας.

Οι υπηρεσίες Online συμβουλευτικής που παρέχουμε στους πελάτες μας, έχουν ως κύριο στόχο τη θετική μας συμβολή στην επιτυχημένη πορεία της επιχείρησής σας. Έτσι, σας προτείνουμε τις καλύτερες λύσεις σε θέματα εκσυγχρονισμού, ανάπτυξης και αναδιοργάνωσης, προκειμένου να σας βοηθήσουμε να επιτύχετε όλους σας τους στόχους. Για οποιαδήποτε πληροφορία ή περαιτέρω διευκρίνιση μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με την εταιρεία μας.

Ζητήστε Προσφορά

Συμπληρώστε τη φόρμα και ένας εκπρόσωπός μας θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας.