ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΗΧΑΝΟΡΓΑΝΩΣΗΣ - MARKETING

Η εταιρεία ΝΙΚΟΛΑΟΥ Α.Ε. στα πλαίσια ενός ολοκληρωμένου πακέτου υπηρεσιών για τις ανάγκες κάθε επιχείρησης, προσφέρει στους πελάτες της  ένα πλήρες πακέτο με υπηρεσίες μηχανοργάνωσης – marketing. Το εύρος των υπηρεσιών μας καλύπτει τόσο τις υπηρεσίες Hardware και Software, όσο και το σύνολο των υπηρεσιών του διαδικτυακού μάρκετινγκ (internet marketing). Προκειμένου να επιτύχουμε τα βέλτιστα αποτελέσματα για εσάς και την επιχείρησή σας, συνεργαζόμαστε με έμπειρους και πιστοποιημένους συνεργάτες, οι οποίοι θα βοηθήσουν στην κάλυψη του συνόλου των απαιτούμενων αναγκών μηχανοργάνωσης για μια εταιρεία στη σημερινή εποχή.

Συγκεκριμένα, για τις υπηρεσίες Hardware η εταιρείας μας συνεργάζεται με την εταιρεία Plaisio S.A..

H Plaisio S.A. αποτελεί έναν κορυφαίο και εξειδικευμένο πάροχο για λύσεις που αφορούν υψηλές τεχνολογίες.  Οι  τεχνολογίες αυτές θα βοηθήσουν την επιχείρησή σας να αποκομίσει τα μέγιστα δυνατά οφέλη από το σύγχρονο υπολογιστικό τους περιβάλλον. Ως μια από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες στο χώρο της πληροφορικής, η Plaisio S.A. διαθέτει μια πληθώρα στρατηγικών συνεργατών (Microsoft, Xerox, HP, Lenovo, Dell, NetApp, Cisco, Intel) καθώς και μακροχρόνιες εμπορικές σχέσεις.

Οι ολοκληρωμένες λύσεις πληροφορικής που προσφέρει η εταιρεία Plaisio S.A., είναι σχεδιασμένες με γνώμονα τις ανάγκες της εκάστοτε επιχείρησης. Τα ευέλικτα πακέτα υπηρεσιών σχεδιασμού, εγκατάστασης, υποστήριξης και εκπαίδευσης, καθώς και οι υψηλές και σύγχρονες τεχνογνωσίες που διαθέτουν, συντελούν στην προσφορά ολοκληρωμένων λύσεων με τα βέλτιστα αποτελέσματα.

Με έμφαση στην καινοτομία και την άμεση και σωστή εξυπηρέτηση των πελατών, οι άνθρωποι της Plaisio S.A. επενδύουν συνεχώς σε νέες, διαφοροποιημένες λύσεις και υπηρεσίες. Η υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών της φαίνεται άλλωστε και στο portfolio των προϊόντων της, όπου συμπεριλαμβάνονται κορυφαία προϊόντα για τη διαχείριση της υγείας του δικτύου, των δεδομένων των επιχειρήσεων και των επικοινωνιών.

Για τις υπηρεσίες μηχανοργάνωσης στο κομμάτι του Software, η εταιρεία μας συνεργάζεται με τη Hector Solutions.

Η εταιρεία Hector Solutions αποτελείται από μια ομάδα ατόμων με μεγάλη εμπειρία σε θέματα Pre-Sales, Project management, Programming,  Business Consulting , παραμετροποίησης , εκπαίδευσης πελατών και συνεργατών όλων των εμπορικών και πληροφοριακών προγραμμάτων της αγοράς. Βασικός στόχος της εταιρείας είναι η παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών προς τις επιχειρήσεις και κυρίως σε θέματα που αφορούν τη μηχανογράφηση και τη μετάβασή τους σε σύγχρονες λύσεις ERP.

Στην εποχή μας  είναι επιτακτική η ανάγκη της γρήγορης και συγκεντρωτικής πληροφόρησης για τη  λήψη επιχειρηματικών αποφάσεων. Προκειμένου να επιτευχθεί αποτελεσματικά, είναι απαραίτητη η χρήση τελευταίας τεχνολογίας η οποία θα συμβάλει και στη βελτίωση των καθημερινών διαδικασιών της επιχείρησής σας.

Η εταιρεία Hector Solutions αντιμετωπίζει κάθε νέο πελάτη της ως ένα συνεργάτη. Με την τεχνογνωσία και την εμπειρία που διαθέτει, βρίσκεται στην πλεονεκτική θέση να προσφέρει εξειδικευμένες λύσεις σε κάθετες αγορές. Συγκεκριμένα προσφέρει:

 • Back office σε ομίλους ξενοδοχείων.
 • Παρακολούθηση της παραγωγής.
 • Παρακολούθηση Κέντρων Κόστους Αναλυτικής λογιστικής.
 • Δημιουργία Εκτυπώσεων και Αποτελεσμάτων με την χρήση BI QlikView.
 • Διαδικασίες CRM πωλήσεων/ τεχνικών / service / έργων.
 • International εγκαταστάσεις , Ρουμανία , Ρωσία, Κύπρο και Qatar.
 • Διασυνδέσεις με συστήματα του  εξωτερικού (SAP, NAVISION  κτλ)
 • B2B portal και Sales Portal (Διαχείριση παραγγελιών Πωλητών via tablets)
 • Διασύνδεση με οποιοδήποτε e-shop της αγοράς.
 • Προσαρμογή Εμπορικών διαδικασιών της επιχείρησης σε μηχανογράφηση ERP  διαφόρων δραστηριοτήτων

Οι  υπηρεσίες μηχανοργάνωσης της εταιρείας Hector Solutions απευθύνονται σε:

 1. Εταιρείες Λιανικής Πώλησης.
 2. Εισαγωγικές-εξαγωγικές επιχειρήσεις.
 3. Ανταλλακτικά αυτοκινήτων.
 4. Παραγωγικές Εταιρείες.
 5. Εμπορία και Παραγωγή καφέ.
 6. Κάβες – Εμπόριο ποτών.
 7. Εταιρείες Εστίασης.

Τέλος, για υπηρεσίες μηχανοργάνωσης στο κομμάτι του Internet Marketing η εταιρεία μας συνεργάζεται με την Digy.gr ( Γαζής Φώτιος )

Η Digy.gr είναι μια αμιγώς ελληνική εταιρία η οποία δραστηριοποιείται στο χώρο του interactive marketing και της επικοινωνίας. Αποτελείται από ένα σύνολο εξειδικευμένων και έμπειρων επαγγελματιών με διαφορετικό γνωστικό υπόβαθρο που τους ενώνει ένας κοινός στόχος. Να δημιουργούν, μέσα από τη σύνθεση των απόψεων, έργα που ξεχωρίζουν και τους γεμίζουν με ικανοποίηση.

Η εταιρεία Digy.gr απευθύνεται σε όλους εκείνους που θέλουν να αναδείξουν και να διευρύνουν τις δυνατότητες της δικής τους επιχείρησης μέσω του διαδικτύου (internet), μετατρέποντάς το σε ένα βασικό και αναπόσπαστο μέρος της επιχείρησής τους. Το εύρος των υπηρεσιών της Digy.gr εκτείνεται σε όλο το εύρος των διαδικτυακών υπηρεσιών και συγκεκριμένα:

 • Κατασκευή Ιστοσελίδων
 • Διαφήμιση στις μηχανές αναζήτησης
 • Προηγμένες υπηρεσίες mobile και social media marketing

Ζητήστε Προσφορά

Συμπληρώστε τη φόρμα και ένας εκπρόσωπός μας θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας.