ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΗΧΑΝΟΡΓΑΝΩΣΗΣ - MARKETING

Η ΝΙΚΟΛΑΟΥ Α.Ε. προσφέρει πλήρες πακέτο κάλυψης για την μηχανοργάνωση των εταιρειών τόσο σε υπηρεσίες Hardware, Software καθώς και υπηρεσίες Internet-Marketing. Συνεργάζεται με ιδιαίτερα έμπειρους συνεργάτες για την κάλυψη του συνόλου των αναγκών που απαιτούνται για την μηχανοργάνωση μιας εταιρείας σήμερα.

 

Για υπηρεσίες Hardware η εταιρείας μας συνεργάζεται με την Plaisio S.A..

 

H Plaisio S.A. είναι ο εξειδικευμένος πάροχος λύσεων υψηλής τεχνολογίας, που βοηθούν τις επιχειρήσεις να αποκομίσουν τα μέγιστα δυνατά οφέλη από το υπολογιστικό τους περιβάλλον.

Η εταιρεία αποτελεί μία από τις ταχεία αναπτυσσόμενες εταιρείες στο χώρο της πληροφορικής, με ισχυρούς στρατηγικούς συνεργάτες (Microsoft, Xerox, HP, Lenovo, Dell, NetApp, Cisco, Intel) και μακρόχρονες εμπορικές σχέσεις.

Η Plaisio S.A. προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις πληροφορικής, σχεδιασμένες στις ανάγκες κάθε επιχείρησης, και υψηλή τεχνογνωσία μέσα από ευέλικτα πακέτα υπηρεσιών σχεδιασμού, εγκατάστασης, υποστήριξης και εκπαίδευσης.

Στο portfolio των προϊόντων της συμπεριλαμβάνονται τα κορυφαία προϊόντα για τη διαχείριση της υγείας του δικτύου, για τη διαχείριση των δεδομένων των επιχειρήσεων και για τη διαχείριση των Επικοινωνιών.

Πιστεύοντας στην καινοτομία, οι άνθρωποι της Plaisio S.A. επενδύουν σε διαφοροποιημένες λύσεις και υπηρεσίες, με το βλέμμα στραμμένο στην εξυπηρέτηση του πελάτη. Για την Plaisio S.A., η Ποιότητα  προσφέρεται ως υπηρεσία.

 

Για υπηρεσίες Software η εταιρεία μας συνεργάζεται με τη Hector Solutions.

 

Η Hector Solutions αποτελείται από άτομα με μεγάλη εμπειρία σε θέματα Pre-Sales, Project management, Business Consulting , Programming , παραμετροποίησης , εκπαίδευσης πελατών και συνεργατών όλων των εμπορικών και πληροφοριακών προγραμμάτων της αγοράς.

Στόχος μας η παροχή υπηρεσιών ποιότητας στην επιχείρηση σε θέματα μηχανογράφησης και μετάβασης των διαδικασιών της σε σύγχρονες λύσεις ERP.

Πλέον η ανάγκη των επιχειρήσεων για γρήγορη και συγκεντρωτική πληροφόρηση για την λήψη αποφάσεων, όπως επίσης και οι καθημερινές διαδικασίες χρησιμοποιώντας όλες τις τελευταίες τεχνολογίες , είναι επιτακτική.

Κάθε νέος πελάτης μας είναι και ένας νέος συνεργάτης για εμάς.

Mε την τεχνογνωσία της είναι σε θέση να προσφέρει εξειδικευμένες λύσεις σε κάθετες αγορές, όπως:

 • Back office  ομίλων ξενοδοχείων
 • Παρακολούθηση παραγωγής
 • Παρακολούθηση Κέντρων Κόστους Αναλυτικής λογιστικής
 • Δημιουργία Εκτυπώσεων και Αποτελεσμάτων    με την χρήση BI QlikView.
 • Διαδικασίες CRM  πωλήσεων/ τεχνικών / service / έργων
 • International εγκαταστάσεις , Ρουμανία , Ρωσία, Κύπρο και Qatar
 • Διασυνδέσεις  με συστήματα του  εξωτερικού (SAP, NAVISION  κτλ)
 • B2B portal και  Sales Portal (Διαχείριση παραγγελιών Πωλητών via tablets)
 • Διασύνδεση  με οποιοδήποτε e-shop της αγοράς.
 • Προσαρμογή  Εμπορικών διαδικασιών της επιχείρησης σε μηχανογράφηση ERP  διαφόρων δραστηριοτήτων

 

 1. Λιανικής Πώλησης
 2. Εισαγωγικές-εξαγωγικές επιχειρήσεις
 3. Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
 4. Παραγωγικές Εταιρείες
 5. Εμπορία και Παραγωγή καφέ
 6. Κάβες – Εμπόριο ποτών
 7. Εστίαση

 

Για υπηρεσίες Internet – Marketing η εταιρεία μας συνεργάζεται με την Atnet Communication S.A.

 

Η Atnet Communications A.E. είναι μια αμιγώς ελληνική εταιρία η οποία δραστηριοποιείται στο χώρο του interactive marketing και της επικοινωνίας. Είμαστε ένα σύνολο εξειδικευμένων επαγγελματιών με διαφορετικό γνωστικό υπόβαθρο που μας ενώνει ένας κοινός στόχος. Να δημιουργούμε, μέσα από τη σύνθεση των απόψεων, έργα που ξεχωρίζουν και μας γεμίζουν με ικανοποίηση. Απευθυνόμαστε σε όσους θέλουν να αναδείξουν και να διευρύνουν τις δυνατότητες τις επιχείρησης τους μέσα από το internet, μετατρέποντας το σε αναπόσπαστο κομμάτι της επιχειρηματικής τους δραστηριότητας.

Το εύρος των υπηρεσιών της απλώνεται από την κατασκευή ιστοσελίδων και την διαφήμιση στις μηχανές αναζήτησης, μέχρι προηγμένες υπηρεσίες mobile και social media marketing, δημιουργία interactive games και viral marketing. Έχουν αναπτύξει έργα που καλύπτουν το σύνολο των επιχειρηματικών τομέων όπως Fast Moving Consumer Goods, τουριστική βιομηχανία, χρηματοοικονομικές δραστηριότητες, e-commerce, τηλεπικοινωνίες, μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς κ.α.