ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ


Πόσο ικανοποιημένοι είστε από το λογιστή σας ;

Οι ικανοί συνεργάτες προσθέτουν αξία στην επιχείρησή σας.

Πολλοί σκέφτονται ότι όλοι οι λογιστές είναι περίπου ίδιοι. Όμως σκεφτείτε τελικά τι ποιότητας λογιστικές υπηρεσίες λαμβάνετε; Η σωστή καθοδήγηση μέσω χρήσιμων συμβουλών και οι επιπλέον υπηρεσίες ξεχωρίζουν τον καλό λογιστή από τον κατάλληλο συνεργάτη!

Τι κάνει ο άριστος συνεργάτης/λογιστής για μένα :

 • Είναι πάντα ενημερωμένος για τις πρόσφατες εξελίξεις
 • Ενημερώνεται έγκαιρα με όλες τις πρόσφατες εξελίξεις στη νομοθεσία που αφορούν την επιχείρησή μου. Φιλτράρει τις πληροφορίες και με ενημερώνει αντίστοιχα έγκαιρα και απλά, ώστε να επωφεληθώ ή να προστατευτώ από τις αντίστοιχες αλλαγές.
 • Μου παρέχει καθοδήγηση.
 • Μου δίνει χρήσιμες συμβουλές και οδηγίες ώστε να παρέχω όλα τα στοιχεία και τις πληροφορίες που χρειάζονται για να ολοκληρωθούν σωστά και ποιοτικά όλες οι λογιστικές εργασίες, π.χ. αρχειοθέτηση, καταχώρηση, διορίες πληρωμών, ρυθμίσεις, κλπ.).
 • Είναι εύκολα προσβάσιμος.
 • Μπορώ να επικοινωνήσω εύκολα μαζί του, απαντά γρήγορα στις κλήσεις μου και, γενικά, η επικοινωνία μαζί του γίνεται άμεσα, εύκολα, χωρίς ιδιαίτερα πρόβλημα.
 • Η φιλοσοφία στον τρόπο δουλείας του μου ταιριάζει.
 • Ένας κάλος συνεργάτης ξέρει πότε πρέπει να μου λέει ‘όχι’. Ως εξειδικευμένος στον τομέα του, είναι αυτός που δίνει λύσεις με τρόπο που ταιριάζουν στην δική μου ‘φιλοσοφία’.

Σίγουρα αξίζετε κάτι περισσότερο.

Αν το μόνο που ζητάτε είναι να έχετε τακτοποιημένα τα βιβλία και τις υποχρεώσεις σας, θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε, αλλά δεν είναι μόνο αυτά που προσφέρουμε.

Αν θέλετε κάποιον που να μπορεί :

 • να σας δείχνει τι λένε οι αριθμοί, γιατί πίσω από τους αριθμούς κρύβονται έννοιες που απαιτούν ενέργειες.
 • να σχεδιάζει το σωστό φορολογικό πλάνο της επιχείρησή σας και το δικός σας σαν φυσικό πρόσωπο.
 • να βρίσκεται πάντα δίπλα σας και στις καλές και στις άσχημες στιγμές.

Αυτή είναι η δουλειά μας. Στην ΝΙΚΟΛΑΟΥ Α.Ε. συνεργαζόμαστε με τους πελάτες μας για να τους βοηθήσουμε να επιτύχουν τους στόχους τους και να εξελιχθούν.

 

Πόσο εύκολη είναι η αλλαγή λογιστή;

Μην ανησυχείτε, η διαδικασία αλλαγής είναι ευκολότερη από όσο νομίζετε.

Αναλαμβάνουμε να συγκεντρώσουμε όλα τα απαραίτητα στοιχεία από τον προηγούμενο συνεργάτη σας. Θα διαθέσουμε όλο το απαραίτητο χρόνο και προσωπικό που απαιτείται για να γνωρίσουμε εσάς, την επιχείρηση και το προσωπικό σας, και να χτίσουμε μία σχέση εμπιστοσύνης ώστε να έχουμε μια εποικοδομητική και μακροχρόνια συνεργασία.

 

Είστε έτοιμοι για ένα νέο ξεκίνημα ;

Υποστηρίζουμε την προσπάθειά σας σε κάθε βήμα.

Ειδικά στο ξεκίνημα μίας επιχειρηματικής προσπάθειας υπάρχουν πολλά που πρέπει να σκεφτείτε, να σχεδιάσετε και να υλοποιήσετε σε ένα σύντομο χρονικό διάστημα.

Η επαγγελματική μας εμπειρία θα σας προσφέρει την κατάλληλη υποστήριξη και καθοδήγηση τόσο στην αρχή όσο και στη συνέχεια της επαγγελματικής σας.

Τι πρέπει να ξέρετε για να ιδρύσετε μία επιχείρηση :

 • Έχετε ένα (συνοπτικό ή αναλυτικό) business plan ; Ποιος κάνει τι, πότε και πως…
 • Τί χρηματοδότηση θα χρειαστείτε, πώς θα την εξασφαλίσετε και που θα τη χρησιμοποιήσετε ;
 • Τι μορφή επιχείρησης να επιλέξετε? Η επιλογή σωστού εταιρικού τύπου είναι καθοριστική.

Νέα επιχειρηματική προσπάθεια – επιλέξτε σωστούς συνεργάτες.

Συνεργαστείτε με ένα υψηλού επιπέδου λογιστικό γραφείο.

Μπορεί να σας βοηθήσει να αποφύγετε λάθη που κοστίζουν ακριβά και να σας προσφέρει λύσεις σε κάθε πρόβλημα σας. Η ΝΙΚΟΛΑΟΥ Α.Ε. μπορεί να σας συμβουλεύσει σε κάθε νέα προσπάθεια και να σας βοηθήσει να πετύχετε τους στόχους σας.

Σιγουρευτείτε ότι το λογιστικό γραφείο σας είναι σε θέση να ανταποκριθεί στις μελλοντικές σας ανάγκες.

Θα είναι σε θέση να σας υποστηρίξει καθώς οι ανάγκες σας στο μέλλον θα αυξάνονται συνεχώς. Η επιλογή του κατάλληλου συνεργάτη δεν είναι μια απόφαση στιγμής, αλλά στρατηγική επιλογή που θα σας ακολουθεί για χρόνια. Εμείς στην ΝΙΚΟΛΑΟΥ Α.Ε. μπορούμε να σας παρέχουμε ποιοτικές υπηρεσίες και να καλύψουμε κάθε σας επιχειρηματική ανάγκη με ένα πλήθος επιλεγμένων συνεργατών σε κάθε επιχειρηματικό τομέα, όπως –νομικών, οικονομικών, τεχνολογικών, κλπ.

Αξιοποιήστε το λογιστικό σας γραφείο ως έναν ολοκληρωμένο σύμβουλο.
Κατανοούμε τις πολύπλοκες απαιτήσεις του επιχειρηματικού περιβάλλοντός σας και είμαστε σε θέση να χαράξουμε από κοινού τις σωστές στρατηγικές. θα σας προτείνουμε λύσεις και ιδέες για το σχεδιασμό, τη λειτουργία και την ανάπτυξη της επιχείρησής σας.

 

Η ΝΙΚΟΛΑΟΥ Α.Ε. θα γίνει ο βασικός σας συνεργάτης από την έναρξη και θα παραμείνει ο κατάλληλος βοηθός σας σε κάθε βήμα σας προς την επιτυχία!

 

Πώς η ανάθεση του λογιστηρίου σε εξωτερικό συνεργάτη μπορεί να έχει σημαντικά οφέλη για την επιχείρησή σας ;

Εσείς τη δουλειά σας… κι εμείς τη δική μας!

Οι επιχειρήσεις πρέπει να δίνουν μεγάλη σημασία στη μείωση του κόστους τους αλλά και τη βελτίωση της λειτουργίας τους. Προς αυτή την κατεύθυνση βοηθά το outsourcing, δηλαδή η ανάθεση εργασιών και λειτουργιών σε εξειδικευμένους εξωτερικούς συνεργάτες. Η επιλογή αυτή μπορεί να παίξει σημαντικό ρόλο στην επιχειρηματικής σας εξέλιξη. Η λειτουργίες του λογιστηρίου και της μισθοδοσίας είναι κατ’ εξοχήν από αυτές που μπορούν να ανατεθούν σε τρίτους και με σημαντικά οφέλη για την επιχείρηση.

Οφέλη :

Μείωση λειτουργικού κόστους: αυτό είναι το πιο σημαντικό και προφανές όφελος για κάθε επιχείρηση. Οι λειτουργίες ανατίθενται σε εξωτερικό συνεργάτη στον επιθυμητό βαθμό (από την επίβλεψη μέχρι την πλήρη λειτουργία) σε κόστος αρκετά χαμηλότερο από την αντίστοιχη εσωτερική εκτέλεση των εργασιών.

Μικρότερο μισθολογικό κόστος, απουσία εξειδικευμένων λογιστικών/μισθολογικών προγραμμάτων, κλπ

Αποδέσμευση πόρων: η επιχείρηση σας απαλλασσόμενη από τις συγκεκριμένες λειτουργίες, απελευθερώνει πόρους και τους αξιοποιεί αποδοτικότερα, επικεντρωμένη στο κύριο αντικείμενό της. Όλα αυτά οδηγούν στην αύξηση της αποτελεσματικότητάς της.

 

Αύξηση της ποιότητας: οι εξειδικευμένοι εξωτερικοί συνεργάτες έχοντας το αντικείμενο αυτό σαν αποκλειστική ενασχόληση, έχουν επενδύσει σε ικανό προσωπικό και σύγχρονα πληροφοριακά συστήματα και παρέχουν ποιοτικές υπηρεσίες στους πελάτες τους, προσφέροντας:

 

 • Εμπειρία & γνώση: η συσσωρευμένη γνώση και μεγάλη εμπειρία ενός εξωτερικού συμβούλου μπορεί να αποδειχθεί εξαιρετικά χρήσιμη για την επιχείρηση σε όλους τους τομείς της επιχειρηματικής δραστηριότητας
 • Πληροφόρηση: στο λογιστήριο κάθε επιχείρησης υπάρχουν πηγές πληροφόρησης που εάν αξιοποιηθούν αποτελεσματικά μετατρέπονται σε χρήσιμο εργαλείο στα χέρια σας για τη λήψη κρίσιμων αποφάσεων
 • Συμμόρφωση: ο υψηλός βαθμός γνώσης του θεσμικού πλαισίου και η συνεχής ενημέρωση που έχει το λογιστικό σας γραφείο διασφαλίζουν τη συμμόρφωση σας με την κείμενη νομοθεσία και την αποφυγή λαθών, παρατυπιών και προστίμων
 • Έλεγχος: η αντικειμενικότητα ενός εξωτερικού συνεργάτη από το καθημερινό εργασιακό περιβάλλον αποτελεί εγγύηση για την τήρηση των σωστών διαδικασιών και τον έλεγχο των εσωτερικών λειτουργιών

Πώς η ανάθεση της μισθοδοσίας σε εξωτερικό συνεργάτη μπορεί να έχει σημαντικά οφέλη για την επιχείρησή σας ;

Εξοικονομήστε χρόνο, χρήμα και πόρους!

Η αποτελεσματική διαχείριση της μισθοδοσίας απαιτεί ειδικές γνώσεις, πολύ χρόνο και σημασία στη λεπτομέρεια, στοιχεία που οι περισσότερες μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις δε χρειάζεται να διαθέτουν. Η ανάληψη της διαχείρισης της μισθοδοσίας από εξειδικευμένο εξωτερικό συνεργάτη μειώνει σημαντικά το απαιτούμενο κόστος και το άγχος.

Σας εξασφαλίζουμε την ορθή και έγκαιρη ολοκλήρωση όλων των διαδικασιών της μισθοδοσίας, με διαρκή ενσωμάτωση και τήρηση της κείμενης νομοθεσίας, καθώς και παροχή της απαραίτητης πληροφόρησης τόσο για λογιστική όσο και τη φορολογική χρήση.

Εργασίες :

 • Διαχείριση προσλήψεων, αποχωρήσεων, απολύσεων, κλπ
 • Υπολογισμός μισθοδοσίας (τακτικής και έκτακτης)
 • Διαχείριση υπερωριών
 • Διαχείριση αδειών και απουσιών εργαζομένων
 • Μισθοδοτικές καταστάσεις, αποδείξεις μισθοδοσίας, βεβαιώσεις, βιβλία αδειών, πίνακες προσωπικού, κλπ.
 • Καταστάσεις απόδοσης φόρων και ασφαλιστικών εισφορών
 • Εντολές πληρωμών σε συνεργαζόμενες τράπεζες

 

Πως μπορείτε να συνεργαστείτε με την ΝΙΚΟΛΑΟΥ Α.Ε.;

Οι πιθανές μορφές συνεργασίας με την ΝΙΚΟΛΑΟΥ Α.Ε. υλοποιούνται με βάση τις ανάγκες σας.

Επιχείρηση με πλήρες οργανωμένο εσωτερικό λογιστήριο.

Πλήρες οργανωμένο εσωτερικό Λογιστήριο εντός της έδρας του νομικού προσώπου με υπαλλήλους καταχώρησης των καθημερινών συναλλαγών του νομικού προσώπου, με επικεφαλής παρακολούθησης υπαλλήλων, λειτουργίας επιπρόσθετων περισσότερο υπεύθυνων λογιστικών εργασιών, προσδιορισμό των υποχρεώσεων και απαιτήσεων του νομικού προσώπου και εν τέλει με σύνταξη, υπογραφή και έλεγχο των οικονομικών καταστάσεων του νομικού προσώπου. Σε αυτές τις περιπτώσεις, συναντάται συχνά στην εμπορική πρακτική, η συνεργασία με εξωτερικούς συνεργάτες σε θέματα φοροτεχνικά, χρηματοοικονομικής και ανάλυσης της πορείας του νομικού προσώπου.

 

Επιχείρηση με εμπορική διαχείριση.
Εξωτερική Λογιστική Παρακολούθηση του Νομικού Προσώπου, όπου στην έδρα του νομικού προσώπου υπάρχει οργανωμένο εσωτερικό λογιστήριο υπαλλήλων μόνο εμπορικής παρακολούθησης των καθημερινών συναλλαγών του νομικού προσώπου. Συνεργάτες από το εξωτερικό Λογιστικό Γραφείο όπου συνεργάζεται το νομικό πρόσωπο (πχ Ανώνυμες Εταιρείες Θεσσαλονίκη), επισκέπτονται σε τακτά χρονικά διαστήματα το νομικό πρόσωπο και καταχωρούν στη λογιστική τις δραστηριότητες του, γεφυρώνουν την εμπορική διαχείριση των υπαλλήλων, επιλύουν φοροτεχνικά θέματα του νομικού προσώπου, υπολογίζουν θέματα μισθοδοσίας, προβλέπουν τις υποχρεώσεις και τις απαιτήσεις του έγκαιρα και συντάσσουν το σύνολο των χρηματοοικονομικών του καταστάσεων, εγκαθιστώντας τις δικλείδες ασφαλείας και επικοινωνίας για αποφυγή οποιουδήποτε λάθους εντός του λογιστηρίου του νομικού προσώπου κατά την απουσία του εξωτερικού λογιστή. Σε αυτή την περίπτωση η λογιστική παρακολούθηση επιτρέπεται να γίνεται από τον εξωτερικό συνεργάτη είτε εντός του λογιστηρίου του νομικού προσώπου είτε εξ αποστάσεως από το λογιστικό γραφείο του συνεργάτη και έτσι επωφελείται αυτού του κόστους ο επιχειρηματίας του νομικού προσώπου.

 

Επιχείρηση χωρίς οργανωμένο εσωτερικό λογιστήριο.
Εξωτερική Λογιστική Διαχείριση του Νομικού Προσώπου όπου στην έδρα του νομικού προσώπου δεν υπάρχει καθόλου οργανωμένο εσωτερικό λογιστήριο, οπότε και αντίστοιχο κόστος. Σε αυτή την περίπτωση παρακολουθείται υποτυπωδώς η τιμολογιακή πολιτική μόνο της εταιρείας και όλη η υπόλοιπη λογιστική παρακολούθηση διεκπεραιώνεται από τον εξωτερικό συνεργάτη.

Ζητήστε Προσφορά

Συμπληρώστε τη φόρμα και ένας εκπρόσωπός μας θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας.