ΕΛΕΓΚΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ

Το βασικό συστατικό της επιτυχίας και ο σημαντικότερος  παράγοντας ανάπτυξης της ΝΙΚΟΛΑΟΥ Α.Ε. αποτελεί το ανθρώπινο δυναμικό της. Η εταιρεία μας διαθέτει ένα άρτια εκπαιδευμένο και εξειδικευμένο προσωπικό το οποίο χαρακτηρίζεται από υψηλό επίπεδο μόρφωσης και επαγγελματικής κατάρτισης σε όλους τους τομείς της οικονομίας, της λογιστικής, της φορολογίας και γενικότερα τον ευρύτερο κλάδο των χρηματοοικονομικών υπηρεσιών.

Η πολυετής μας εμπειρία στο χώρο αυτό, εξασφαλίζει την παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών τόσο προς μεγάλες και μικρές επιχειρήσεις όσο και προς ιδιώτες. Παρέχουμε ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών όπως λογιστικές, φοροτεχνικές, χρηματοοικονομικές, ελεγκτικές, συμβουλευτικές κλπ. Η γνώση και οι σύγχρονες τεχνολογίες που εφαρμόζουμε στην ΝΙΚΟΛΑΟΥ Α.Ε. μας δίνουν τη δυνατότητα να παρέχουμε εγγυημένα αποτελέσματα σε κάθε υπόθεση που αναλαμβάνουμε. Με ιδιαίτερη έμφαση στις ιδιαιτερότητας και τα μοναδικά χαρακτηριστικά της κάθε επιχείρησης, δημιουργούμε λύσεις στα δικά σας μέτρα.

Γιατί να επιλέξετε την ΝΙΚΟΛΑΟΥ Α.Ε.

Η άριστη επικοινωνία μεταξύ των ανθρώπων που απαρτίζει την ΝΙΚΟΛΑΟΥ Α.Ε., η κοινή γραμμή, οι αξίες και το όραμά τους αποτελούν και το μυστικό της τεράστιας επιτυχίας μας. Επιπλέον, η σωστή κατανομή των αρμοδιοτήτων βάση των ικανοτήτων και της εξειδίκευσης του καθενός οδηγούν στην δημιουργία μιας ομάδας που μπορεί να φέρει εις πέρας οποιοδήποτε ζήτημα. Ειδικότερα, το έμπειρο και άρτια καταρτισμένο προσωπικό μας στελεχώνει τα κάτωθι τμήματα:

  • Λογιστικό – Φοροτεχνικό Τμήμα
  • Τμήμα Εργατικών και Μισθοδοσίας
  • Χρηματοοικονομικό – Συμβουλευτικό Τμήμα
  • Ελεγκτικό Τμήμα
  • Τμήμα Μηχανοργάνωσης και Marketing
  • Τμήμα Διοίκησης
  • Τμήμα Διεκπεραιώσεων και Γραμματειακής Υποστήριξης

Το ανθρώπινο δυναμικό που στελεχώνει το καθένα από τα ανωτέρω τμήματα, είναι άρτια εκπαιδευμένο και εξειδικευμένο ενώ αποτελείται από απόφοιτους οικονομικών σχολών. Είναι σε θέση να παρέχουν υπηρεσίες που θα συμβάλουν στην οικονομική ανάπτυξη της επιχείρησής σας καθώς και στη συνολική βελτίωση του τρόπου λειτουργίας. Επιπρόσθετα θα εξαλείψουν κάθε περιθώριο λάθους σε λογιστικά – φοροτεχνικά ζητήματα και θα σας βοηθήσουν να κερδίσετε τον ανταγωνισμό της σύγχρονης αγοράς. Κύριο μέλημά μας η ανάπτυξη μιας άριστης συνεργασίας με γνώμονα την εμπιστοσύνη και την αξιοπιστία. Επικοινωνήστε μαζί μας και το αρμόδιο τμήμα θα μεριμνήσει ώστε να καλύψει κάθε ανάγκη της επιχείρησής σας.